Sacha de Ven
Boeken, gedenkobjecten, cursussen en workshops
Burg. Seinenstraat 11
9831 PS Aduard
s.deven@oawk.nl
www.sachadeven.nl
Boeken hebben Sacha de Ven altijd al gefascineerd omdat er in die uiterst compacte vorm een wereld aan beeld en informatie schuil gaat.
In haar vrije werk speelt ze met de technische aspecten van het vak, geeft er een geheel eigen draai aan en kiest vaak voor ongebruikelijke materialen.

Regelmatig werkt ze samen met beeldend kunstenaars. Daarbij vormen haar vormgevingskwaliteiten en technische kennis een belangrijke inbreng.

Leven, dood, religie is een belangrijk thema in Sacha’s werk. Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Veel mensen willen de zo persoonlijke band met de overledene een plek geven. Soms is dat een grafmonument waar je regelmatig naar toe gaat. Anderen kiezen voor een gedenkplek in huis.
Sacha ontwerpt in nauw overleg met de nabestaande(n) een gedenkboek, een gedenkschatkist, een gedenkaltaar of -kastje waarin de persoonlijkheid van de overledene zoveel mogelijk terug komt.

Sacha wil haar passie voor het verschijnsel ‘boek’ graag aan anderen overbrengen. Het uitgangspunt in haar cursussen en workshops is dat de techniek niet de baas mag gaan spelen want creativiteit en vindingrijkheid zijn de moeder van dit ambacht.
gedenkkast textiel 2s gedenkdoos 4_1 koker2
gedenkkastje met vitrine Coulissen 1s Oude mensen1
Copyright 2019 by DotNetNuke Corporation